Pages

Subscribe:

Analytics

Labels

Safari könyvjelző szinkronizálási hiba

"Könyvjelzők szinkronizálás alatt. Kérem a szinkronizálás befejeztével adja hozzá a könyvjelzőt."
Hát ilyet sem láttam még. Napok óta nem tudok a Safariban könyvjelzőz hozzáadni, szerkeszteni, mert mindenre egy ilyen figyelmeztetést kapok. Kerestem a Safari beállításaiban a szinkronizációt, de sehol nem találtam. Mára már annyira idegesített, hogy jobban elkezdtem túrni a beállításokat és az iCloud szinkronizálásánál találtam meg a Safari könyvjelző szinkron be/ki-kapcsolását. Kikapcsoltam és most ismét működik. Tudom szerkeszteni, tudok hozzáadni, stb. A vicc az, hogy utána visszakapcsoltam és továbbra is működik.

Back again

Két hónapja nem írtam. Jól eltűntem. Persze a rendszeres posztolás hiánya visszavetette a látogatottságot, de még így is több, mint 1000 egyedi látogató volt a Google Analytics szerint. Az utóbbi két hónapban nagyon le volt kötve az agyam, gondolom ezért nem foglalkoztam az iPadavan cikkeivel. Visszajelzések viszont jöttek. Ki ezért, ki azért hívott telefonon, és tudom, hogy sokaknak segítettek a cikkeim használni, kihasználni az iPad-et.

Írhatnék, hogy milyen újdonságok történtek, milyen új programokat használok, miket vettem, de hirtelen azt sem tudom melyikkel kezdjem. Talán azzal, hogy beruháztam egy MacBook Pro-ra.  Most is arról írok. kényelmesebb mint a Dell PC-m (amit egyébként a mai napig használok és imádom), de valahogy most a kanapén ülve jobban kézre áll az új gép. Szebb, jobb, erősebb, az aksija is jobban bírja, és tudjuk, jól, hogy az új seprű jobban seper.
Persze nem új gépet vettem, hanem egy másfél éves modellt, de nekem ez is maga fénysugár :)
Két magos 2.66-os procival, 4G rammal 256-os videó kártyával és Snow Leo op. rendszerrel. Az előző MacBook-omban nem volt dedikált videókártya és a programot amit munkára használok sem tudtam már 'ápgrédelni', mert kicsi volt hozzá a gép. Most minden zsír!

Az iPad-em persze máig nem utam meg és még mindig napi szinten használom. Mire és milyen sűrűséggel? Készítek egy listát. A leggyakrabban és legtöbbet használt ill. a legfontosabb programjaim az iPad-en. (próbálom rangsorolni, bár ez a rangsor naponta változik)