Pages

Subscribe:

Analytics

Labels

iPad blog frissítés - "Eladó az egész világ"

Sajnos ritkán jut időm frissítésre. Ma mégis írok néhány sort, mert meglepve tapasztaltam, hogy Én vagyok az egyetlen(?) Magyarországon aki iPad blogot vezet. Persze vannak Apple-ös oldalak, blogok, ahol számtalan cikkben írnak az iPadről, a programokról rendszeresen, de olyan tematikus, csak az iPad-del foglalkozó blog, amit sűrűbben frissítenek, csak ez van. Ha valaki tud másikat, akkor kérem, hogy jelezze, mert szívesen olvasgatnám Én is, de a Google keresője szerint nem találtam csak olyanokat, amikben több hónapos, vagy több éves cikkek vannak.

Lehet, hogy én is sűrűbben írnék, ha valaki motíválna. Ha például egy almás üzlet látna fantáziát az iPadavanban, símán írnék én PR cikkeket is. Van az a pénz (és nem is sok) amiért valakinek a fizetett oldala lehetne az iPadavan. :) 

Nézem a statisztikát és az is azt bizonyítja, hogy nem rossz amit csinálok, mert sokan olvassák. Még így, a rendszeres frissítések nélkül is napi 2-300 oldalmegjelenítést rögzítek. A múlt hónapban 7000 oldalmegjelenítés volt. Hmmmm....

Mi lenne, ha minden nap írnék cikket? Biztosan felmenne a látogatók száma, de sajnos a kenyérért nem tudok a közértben iPad cikkel fizetni, ezért ra vagyok kényszerülve olyan alantas dolgokra, mint a pénzkeresés. Megpróbálok sűrűbben írni, de semmit nem ígérhetek. :)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azért nagyon nem erőlteted meg magadat a Blogolással... saját ez évi statisztikáid a havonta publikált cikkeid számáról:

augusztus(1)
július(2)
június(1)
május(3)
március(3)
február(5)
január(2)

iPadavan írta...

Kedves 'Névtelen'!
Köszönöm a gyors hozzászólásod. Valóban kevés a blog bejegyzésem idén, de mint írtam erős prioritást élveznek azok az elfoglaltságaim amik a megélhetést biztosítják családom számára. Talán ezért is született a bejegyzés, hogy "Eladó az egész világ". Az Én időm és energiám is eladó. Sajnos,mvagy inkább szerencsére ebben az évben ennyi fért bele a szabadidőmbe. Sok írni valóm lenne, sok programot telepítettem és van véleményem is róluk, de nem merem itt és most sem megígerni, hogy a jövőben többet írok, mert kiszámíthatatlan, hogy mikor és hogyan tudok időt szanni rá. Mindenesetre, jó tudni, hogy vannak akik rendszeresen olvasnak és figyelemmel kísérik a bejegyzéseket.

Névtelen írta...

Én is szívesen olvasnék az ujdonságokról.

iPadavan írta...

Köszönöm Gyula! Az ilyen hozzászólások adnak kedvet és enegiát a folytatáshoz! :)

Tompici írta...

Nem akarlak elkeseríteni, de ha napi rendszerességgel frissítenél akkor sem lenne olyan cég aki erre áldozna. Ebben az országban ez elképzelhetetlen. Ami azonnal nem hoz nyereséget arra itt nem költenek.
Pedig tiszteletre méltó a kezdeményezés, hiszen rengeteg dologról lehetne írni az eszközzel kapcsolatban.
Amikor megvettem a saját példányom elolvastam az összes cikket. Igen sok ötletet vettem az írásokból mivel PC-s felhasználóként segéd fogalmam sem volt mi fán terem az alma ;) . A kezdetek óta rendszeresen visszanézek az oldalra, hiszen más tematikus oldal valóban nincs.
Szerintem folytasd tovább amikor időd engedi.

Megjegyzés küldése