Pages

Subscribe:

Analytics

Labels

A legjobb Facebook alkalmazás a Fera for Facebook HD

A legjobb Facebook alkalmazás a Fera, legalább is jelenleg. Ez azonban bármikor változhat, ahogy a Facebook változtat a rendszerén.
Az úgy történt, hogy szenvedtem a Facebook hivatalos alkalmazásával. Szégyen, hogy nem tudnak egy normális appot összerakni. Próbálgattam több alkalmazást, és legutóbb ettől ájultam el.
Szerintem mindent tud amire szükséged lehet a Facebook-on. Összedobtam hozzá egy videót, mert írásban hosszadalmas lett volna. Így videóban is csak felületesen tudtam bemutatni, így is 11 perc lett a hossza. Nézegessétek, lájkoljátok, osszátok meg és ha tetszett, írj ide egy sort a poszt alá!
A videót a Display Recorderrel rögzítettem és az Avid Studio iPad alkalmazással szerkesztettem.

5 megjegyzés:

Zsolt írta...

Kipróbáltam, tényleg kiváló alkalmazás. Köszi !

Unknown írta...

Szia! Az app tényleg kiváló, leszámítva az kis problémát hogy a gyári tartalommal összehasonlítva sokmindent nem mutat. Commentek hiányoznak vagy hozzátartozó képek. A gyáriban ott van. A Későbbiekben sem jelennek meg. A kettőt egyenlőre csak egymást kiegészítve tudom használni. Mi lehet a probléma?

Unknown írta...

Sajnos én is csak úgy tudom használni ha az alap facebook program értesit ez a fera alkalmazás viszont nem. Magával a programmal meg vagyok elégedve csak ugye az értesitésekhez igy két programra van szükségem.
Annak ellenére hogy a beállitások/ értesitések menüben a fera alkalmazásnál szerepel az értesités megjelenités

iPadavan írta...

Az az igazság, hogy nem vagyok nagy Facebook guru. Nekem nem hiányoznak sem kommentek, sem képek, vagy nem vettem észre, mert ami nincs arról nem tudom, hogy nincs :) így nem tudom, mi lehet a hiba, az értesítéseket nem nagyon használom, de köszönöm, hogy megosztottátok velünk ezeket az információkat.

Unknown írta...

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy valahol beállítható-e, hogy a web mindig látszódjon? Tehát ha magamtól akarok valamit keresni pl., akkor ne kelljen egy linket valahonnan keresnem...hogy megnyíljon a webes felület.Egyébként valóban nagyon szuper az app, pár napja használom, és már meg is kedveltem��És egyébként lehet lájkolni is a hozzászólásokat, egy kis plusz jel van a bejegyzés mellett, arra kell kattintani, és akkor ez a lehetőség is fennáll!

Megjegyzés küldése