Pages

Subscribe:

Analytics

Labels

INGYEN OFFICE - Smart Office 2 (update)

(Update: megint ingyenes)
Köszönöm Dávidnak, hogy megemlítette a levelében. Írok róla néhány mondatot, mert tényleg a lefontosabb és legelőnyösebb tulajdonsága a programnak, hogy INGYENES! (ez egy kicsit szarkasztikus lett, de sebaj)
Ingyenes, de ki tudja meddig? Töltsétek!
Letöltöttem, kipróbáltam. Továbbra sem lesz a kedvencem, de az tény, hogy sokat javult.
"iPad, iPhone, iOS  oktatás kezdőknek, haladóknak, szinkronizáció, programok használata, eszköz kezelés. Egyéni foglalkozás, személyes tanácsadás: http://tabladoki.com "
A kezelő felülete inkább emlékeztet egy jól kinagyított iPhone alkalmazásra. Egy iPad programtól részletgazdagabb, finomabb menürendszert és kezelhetőséget várnék. Egy oldalon elfért volna minden, ehelyett lapozgathatunk és bazinagy gombokat nyomkodunk.
Funkcionalitásában annyira nem mélyedtem el, de amit egy alap szövegszerkesztőnek, vagy táblázatkezelőnek tudnia kell, azt mindent megtaláltam rajta.
A szövegszerkesztőnél meggyűlt egy kicsit a bajom. A megnyitott oldalt az Istenért nem tudtam elmenteni. Jó 10 perc volt mire rájöttem, hogy az oldal felső üres csíkját megérintve jön elő a felső menü, ami tartalmazza a mentést, nyomtatást, küldést, stb... (Anyáztam egy kicsit)
Több időm sajnos tényleg nem volt rá. Próbáljátok ki és írjátok meg légyszi, hogy ki mit tapasztalt.
Üdv: iPadavan

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Már sajna fizetős...

rodosto írta...

akkor ne vedd meg, majd elmondom miért

Névtelen írta...

Várom, hogy mièrt (igaz most megint ingyenes)"...

rodosto írta...

Ha ingyenes, akkor nyugodtan töltsd le, de többek között a létrehozott dokumentum egyetlen módja, hogy eljuttasd valahova, ha elküldöd emailben. Nincs átküldés másik alkalmazásba, nem tud feltölteni skydriveba, vagy dropboxba. Utána, szövegszerkesztésnél roppant idegesítő hibája, hogyha átteszed a kurzort máshova, akkor nagybetűvel akar írni, bárhol is van. (Vagyis elgépelsz valamit, odaviszed a kurzort, törölsz, és mikor kijavítod a betűt, nagybetűvel csinálja meg) Átvinni a kurzort is néha művészet, mert valami miatt az apple féle megoldás nem volt jó. Ugyanúgy bűvészkedni kell a felső sor előhívásával is. Akkor ha behúzást akarsz csinálni, akkor az egész bekezdés megy vele, olyat nem lehet, hogy csak az első sor... Most csak a szövegszerkesztőnélez jutott eszembe. Az már csak hab a tortán, hogy volt, hogy dokumentumot nem mentett el, (legközelebb nem találtam) vagy szövegszerkesztés közben kiléptem a főoldalra (mert közben neten meg akartam nézni valamit) és mikor visszatértem, eltűnt begéplet fél oldalam, csak az üres dokumentum maradt meg. Most csak ez jutott eszembe :) ingyen megéri, de pénzért...

Névtelen írta...

Köszi a gyors választ ��

Megjegyzés küldése