Pages

Subscribe:

Analytics

Labels

Ingyenes tartalom az iTunes-on

Ha az ember megnyitja az iTunest, akkor nyilván felmerülhet a kérdés, hogy miért van az, hogy az App Store-ban van olyan lehetőség, hogy „free”, de ha az iTunes-ba belépünk, akkor minden mindenhol fizetős és még csak olyan lehetőség sincs, hogy kilistázza az ingyenes dolgokat. Pedig vannak, ha nem is olyan szép számmal, de lehet találni érdekes dolgokat. És az iTunesban minden legális, szóval amit letöltünk az a mienk is.


Az előző cikkben megmutattam, hogyan lehet Amerikai Apple fiókot létrehozni, és most ezt kell felhasználni egy trükkhöz. (magyar ID-vel is meg lehet oldani, de sokkal szegényesebb lesz az eredmény). Először is jelentkezzünk be az USA Apple ID-vel, majd nyissuk meg az iTunes-t. Alul, ha rábökünk a „Music” fülre és legörgetünk az oldal legaljára, akkor ott egy kilences táblázatban megtaláljuk a „Free on iTunes” feliratú gyorslinket. Ezt megérintve pedig kilistázza az ingyenes zenéket, podcastokat, könyveket. Ugyan ezt elérhetjük ezzel alinkkel is (iPad-en vagy olyan gépen működik amin van iTunes). Utánna az alkalmazásokhoz hasonlóan le tudjuk őket tölteni és fizetni se kell. Hasra ne essünk a mennyiségtől, mert a különböző kiadók ugye munkálkodnak és igyekeznek mindenből pénzt csinálni, de azért hasznos dolgokra is lehet akadni.
Például új sorozatok pilot-jai, amit a TV Shows fül alatt legalul a „Free TV Episodes” gyorslinknél találhatunk meg. Itt az ingyenes sorozatepizódokat adja meg, ezek általában az induló sorozatok első részei, amolyan ingyenes kedvcsinálók a nézőknek, hogy beszálljanak a sorozat nézőtáborába. Én most a Last Resort, Revolution és Chicago Fire pilotjait töltöttem le, természetesen mivel angol, így angol tudás szükségeltetik, hogy ezeket élvezhessük is. (Nálam az első kettő esetében sikerrel jártak, folytatom a sorozatot, a harmadikat még nem néztem meg).
Egy dolog nincs ingyen, az pedig a filmek. Még az 1920-as években készült filmekért is 10 dollárt kéne fizetni...
Szóval így lehet ingyenes dolgokat előcsalogatni az iTunesból, de mindenkinek ajánlom, hogy legalább heti egyszer nézzen rá a kínálatra, mert azokat hetente váltogatják, és mindig más lesz ingyenes.
A gyorslinkek legalul

Free on iTunes - ingyenes tartalom


A TV sorozatok gyorslinkjei


rodosto

2 megjegyzés:

pumukli írta...

azt akarom kérdezni hogy le lehet-e tölteni az ipad-ra ingyen az utorrent programot???

rodosto írta...

Ha nincs feltörve az iPad-ed, akkor nem tudsz rajta semmivel sem torrentezni.

Megjegyzés küldése