Pages

Subscribe:

Analytics

Labels

iPhoto iPad2-re Kötelező darab!

Ez igen! Ez neked is kell. Feltéve, ha szoktál fényképezni, ha szereted a fényképeidet rendszerezni. Mint új alkalmazást mutatták be a konferencián és ma már le is lehetett tölteni az Appstore-ból. 4Eurót kértek érte.
Az OSX-ből ismert népszerű iPhoto alkalmazást kaptuk meg iPad-re. Annyi mindent tud, hogy most nem kezdem részletezni. Szerintem a legtöbb foto editáló, retusáló programot kiválthatja. A legjobb benne, hogy alapból látja és használja az iPad-en, ill. a felhőben (fotóadatfolyamban) lévő képeket.
Az Én személyes kedvencem a Napló készítése a képekből. Ez nem más, mint látványos és baromi egyszerűen kezelhető fotóalbum készítő. A elkészült fotóalbumokat iCloudon, kersztül már mutogathatod is ismerőseidnek, vagy zenével, animált képekkel diavetíthetsz az iPad-en. A Nagyinak le fog esni az álla.
Még tanulgatom az iPhoto-t. Gondolom aki Mac-en is használta annak sokkal egyszerűbb lesz elsajátítani a működését, de első ránézésre nekem az jön le, hogy  minden nagyon kézre áll benne, egyszerű, magától értetődő és már most imádom.
iPhoto for iPad  - kötelező darab!!! Itt találod!
Fontos: a program csak a friss iOS 5.1 oprendszeren fut. Először azt telepítsd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése