Pages

Subscribe:

Analytics

Labels

iTunes - 12 nap karácsony

Először is szeretnék minden kedves hűséges olvasónknak Kellemes Karácsonyt Kívánni!
Valamint az Apple is ugyanezt teszi ezzel az alkalmazással:

"December 26-tól Január 6-ig minden nap le tudsz tölteni egy ingyenes ajándékot -zenét, alkalmazást, könyvet, filmet és még sokminden mást - ha megvan neked az iTunes 12 days of Christmas alkalmazás. Minden napon a különböző ajándékok csak 24 óráig lesznek elérhetőek, szóval minél előbb töltsd le a 12 days of Christmas appot, hogy nehogy lemaradj valamelyikről.

Nincs iPhone-od, iPad-ed, iPod touch-od? Ne aggódj. Gyere vissza December 26-án, és töltsd le az ajándékokat a számítógépedre

Hogy elérhetőek legyenek számodra is az ajándékok, a Régióformátumnak a beállításokban az iPhone-on, iPad-en, vagy iPod touch-on egyeznie kell az iTunes Store felhasználóneved területi beállításaival.

Ha iOS 6 van az eszközödön, akkor ellenőrizd le a tárhelyedet, hogy biztosan van-e elég szabad hely a készülékeden, hogy le tudd tölteni az alkalmazásokat de szintén le tudod őket tölteni az iTunes Store-on keresztül a számítógépedre."

A hivatalos leíráson kívül még annyit fűznék hozzá, hogy biztosan működik és én már meg is kaptam az első ajándékot (hogy mi az, legyen meglepetés azoknak, akiknek még nincs meg az app :) ).

Rodosto



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése