Pages

Subscribe:

Analytics

Labels

Lezúztam az iPad-em!

Tegyetek rá tokot! Olyat ami nem akadályoz a mindennapos munkában, ami kényelmes, ami nem csúfítja el, amitől nem válik ormótlanná, ami tartós, ami nem karcolja össze, ami könnyen, gyorsan nyitható, ami mágnesesen ki- bekapcsolja és ami a legfontosabb ami MEGVÉDI a külső mechanikai hatásoktól.
Már írtam egyszer a saját iPad tokomról, sőt arról is írtam, hogyan bűvészkedtem bele mágneskapcsolót saját kezűleg. Most arról írok, hogy hogyan jártam pórul a saját iPad tokommal. Olvasd el, hogy Te megúszd!
"iPad, iPhone, iOS  oktatás kezdőknek, haladóknak, szinkronizáció, programok használata, eszköz kezelés. Egyéni foglalkozás, személyes tanácsadás: http://tabladoki.com "
Szerencsére nem olyan nagy a baj, mint a felső képen, de bosszantó ami történt velem. Sajnos nem tudtam, nem láttam előre - pedig gondolhattam volna rá-, hogy az iPad tokom legnagyobb hátránya, hogy nem védi az iPad sarkait. Amíg a tok új volt és merev, feszesen tartotta a készüléket, nem tűnt fel ez a hibalehetőség.
Fogtam az iPad-et, betettem a táskámba ami egy vállra akasztható, vastag anyagú vászontáska és mindig úgy hordtam. Nagyon sokáig nem is volt semmi probléma, de egyszer egy szék támlájára akasztottam, ahonnan lecsúszott a táska. Olyan szerencsétlenül landolt a földön, hogy pont az iPad sarkára érkezett. Így a föld és a készülék között nem volt csak a táska alja ami nem volt kiszivacsozva. A tok nem védte meg és így jártam:
Közelebbről:
Szidtam a tokot és magamat a felelőtlenségem miatt, de dicsértem az Apple-t, mert úgy alkották meg a készüléket, hogy az üvegnek semmi baja nem lett. Egy karcolás sincs rajta és azóta is tökéletesen működik. Vagyis a tok szar, az iPad jó!
Azóta vettem rá egy Case Logic szivacsos tokot. Ha olyan táskába teszem ahol baj érheti, akkor becipzározom a szivacspárnába. Tokot a toknak :)


Vélemény?

3 megjegyzés:

peterivady írta...

Nekem a kisfiam verte le az iPad-et két nappal ezelőtt a székről (mert bilizés közben azon nézte a rajzfilmet) - kb. 60 cm-ről landolt a járólapon. Ugyan ennyi baja lett, mint a tiédnek, a sarka egy kicsit behorpadt, de a készülék tökéletesen működik.

Előtte egy héttel a feleségem iPhone-ja landolt az alattunk lakó szomszéd erkéjén, miután benne maradt a paplanban, amit kirázott a 4. emeletről. Szerencsére a telefon "csak" 3 métert zuhant, nem 12-t. A Magpul toknak hála egy karcolás sem lett rajta.

Tompici írta...

iPad vásárlása után első dolgom volt tokot keresni hozzá. Sokat megnéztem és pont a fentiekben leírt okok miatt esett a választásom végül a Macally tokjára. Védi a sarkokat, a hátát, mágneses a fedlap. Kihajtva megáll a saját lábán :)). 10.000.-Ft körüli árát bőven megéri.
http://www.pbcentral.com/columns/hildreth_moore/BOOKSTANDDB.jpg

alba95 írta...

Nekem is kb. így néz ki az egyik sarka, bár az nem az én művem. Használtan vettem és ilyen volt sajnos. :S Csak később vettem észre, de nem annyira izgat, mert jó áron jutottam hozzá.

Megjegyzés küldése